Vizitë emocionale

Sot,me daten 30.10.2022, me Shkelqim Nimanaj dhe Albison Nimonaj së bashku u nisem për të vizituar vendin e rënjes së heronjëve të kosovës: Fatmir Nimanaj, Luan Nimanaj, Shkelzen Haradinaj, Hasim Halilaj në Maznik.
Vizituam vendin ku ishte një betejë e pabarabartë dhe me nje afersi shumë të madhe, mes forcav të
UÇK-së dhe ushtrisë barbare çetnike serbe.
Aty u tregu burreria e trimave tonë të UÇK-së, të
cilët me jetet e tyre mbrojten nderin e popullatës
civile që ndodheshin të pambrojtur në malet e
dushkajës, ndersa forcave çetnike serbe i
Shpartalluan duke ju shkaktuar deme në njerëz dhe
teknike luftarake.
Djemtë tonë dhanë jetën që KOSOVA te jetë e lirë.
Andaj ne ta gëzojmë dhe mos ta harrojmë sakrificen
e trimave që sot pushojnë në varrezat e kompleksit
memorial të deshmorëve në GLLOGJAN 🇦🇱

Armend Nimonaj