Fronti Popullor në Ferizaj dhe Agim Xhigoli Kryetar kujtojn 8 Nëntorin e madh

Datën 8 Nëntor 1941 themelimin e Pksh nga i madhi Enver Hoxha me bashkëpunëtor

Kjo date kulmoi me fitorr historike mbi nazifashizmin dhe ndërtimin e atdheut 🇦🇱✊️