Xhirime me vlera

Gjatë xhirimeve 2022-2023
ODA E LALES RTV FONTANA
Vëllezërit Pangjaj-Demush e Shkelzen Pangja, grupi: Sefë Bezera, Marian Gjoka dhe Tafë Tarllamishi.
Nikoqire Oda e Qaush Krasniqit Baran, në mesin e mysafirëve tjerë ishte edhe Dervish Berisha nga Krusheci i Pejës i cili plot 50 vite jeton në Amerikë.