Enver Hoxha është vet historia e mëmëdheut

Nga Historia nuk e largoni dot kryeshqiptarin Enver Hoxha , o mjeranat e politikes shqiptare .
Ju jeni hiça zero askusha përballë tij dhe vepres së tij kolosale për çlirimin dhe ndërtimin e atdheut tonë 🇦🇱✊️
Historia nuk rishkruhet dot ore të pacipë zuzarë hajdut e të pafytyrë

Erald Selca