Takimi Rama-Kurti

🇽🇰🇦🇱 Kryeministrat e Kosovës dhe Shqipërisë, Albin Kurti dhe Edi Rama, përshëndeten në prag të fillimit të mbledhjes së përbashkët të Kuvendeve të të Kosovës dhe Shqipërisë, për të shënuar 110 vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë.

📷 Donika Sherifi/RTK