Enveristët dhe Luftëtaret e UÇK-së Agim Xhigoli dhe Erald Selca mbështesin kërkesën e Qëndres Gjenocidi në Kosovë -Plagë e Hapur

I bashkohemi kërkesës së Qendrës ‘Gjenocidi në Kosovë – Plagë e Hapur’ dhe e përkrahu iniciativën që Lulëkuqja me katër petale të bëhet Simbol Unik përkujtimor i gjenocidit në Kosovë.

Fronti Popullor në Ferizaj me Kryetarin Agim Xhigoli sekretarin Erald Selca dhe shumë bashkëluftëtar e enverist thekur e mbështesin këtë nismë tejet domethenese atdhetare