Selca:UÇK-ja dhe Hashim Thaçi janë Kryevlerë Kombëtare

Njerëzit jashtë historie dhe pa asnjë meritë kombëtare e urrejnë të madhin Hashim Thaçi një nga figurat më të shquara kombëtare të të gjitha kohërave .
Njerëzit me deficite patriotike dhe intelektuale i urrejnë vlerat e mirëfillta kombëtare nga Skenderbeu te UÇK-ja .

Antivlerat në politikë janë rritur janë ardhur shprehje te ne duke sharë e fyer Kryeshqiptarin Skenderbeun Ismail Qemailin , Hasan Prishtinen , Avni Rrustemin , Nolin e madh Enverin e madh , Adem Demaçin , Ademin e Zahirin UÇK -në e pasuesit e saj

Duke sulmuar kryevlerat kombëtare , antivlerat me mbështetje gjerë manipulative popullore tentojnë të krijojnë një histori te re

Historia nuk mund rishkruhet kurrë më dhe këtë e dinë dhe ata me vlera deficitare patriotike njerezore etj

Hashim Thaçi tërë jetën e tij i ka qëndruar besnik betimit të UÇK -së si një nga themeluesit e drejtuesit e saj më të lavdishem themelues i shtetit dytë shqiptar me UÇK në e Kryekomandantit Adem Jashari

Inatçoret heshtin , e rehabilitojnë noteren në presidencë me njëmijë afera e dikur shisnin kopalla e disa janë strukur si struci …

Ajo që e urren Shqipërinë Levizjen Demaçin UÇK -në Thaçin sot është krye vendi fal Albinit dhe partisë së tij që ka lidhur besatim me dashnin e tij guxon te gjithe keta jane satelita te pacifizmit etj

Hashim Thaçi me një angazhim rreth dyzëtvjeçar për kombin me bashkëluftëtar do triumfojnë dhe në këtë betejë juridike të padrejtë e imponuar

Smirëzinjët do dështojnë , vlerat do fitojnë

Erald Selca bashkëluftëtar