Mhill Velaj Nderi i Kombit

Personaliteti shumëdimensional i pedagogut shkrimtarit atdhetarit të shquar nga Gllogjani i Pejës meriton respekt dhe admirim mbarënacional

Amerika kjo tokë e premtuar dhe e bekuar e Nolit gjenial Konices e sa e sa atdhetarëve u bë vend dhe i shqiptareve me vlera si z.Mhill Velaj ky rilindas modern e Kryetar i Shoqates së Shkrimtarëve Shqiptaro -Amerikan

Një jetë në edukim përballë hordhive serbe pa u trembur autor i dhjetera librave , mijera kumtesave shkrimeve oreve letrare e aktiviteteve kombëtare

Dha me familje kontribut për rezistencë paqesore dhe për UÇK -në e cila luftoi me Flamurin e atit kombit Gjergj Kastriotit Skënderbeut

Ne bashkëvendasit nxënësit tuaj ndihemi nderuar që shkelqesia e tij Presidenti Shqipërisë z.Ilir Meta ju ka dekoruar sepse e meritoni .

Jeni një ambasador i kombit tonë në botë

Erald Selca