Kryetari Xhafer Gashi njofton se shtatorja e të madhit Fahri Fazliu do vije shpejt në Kastriot (Obiliq)

Me familjarët e Heroit Fahri Fazliu dhe bashkëveprimtarin, Arben Krasniqi, vizituam vendpunishten, ku po realizohet shtatorja e Heroit Fahri Fazliu.. ai po kthehet në bronz, në qytetin e Obiliqit!

Lavdi e përjetshme!
Xhafer Gashi