Veprimtari dhe Luftëtari i shquar i UÇK-së Afrim Ajredini gjithmon përkrah Çlirimtarëve në Hagë e kudo janë

Veprimtari i shquar i çeshtjës kombëtare në Linz të Austrisë mike dhe luftëtari emblematik i UÇK-së Afrim Ajredini gjithmon është pranë çlirimtarëve në Hagë dhe solidarizohet me ta dhe luften tonë të drejtë për liri çlirim e bashkim kombëtar

As dënimet e padrejta, nuk na mposhtin dot thotë Afrimi dhe kërkon unitet karshi vlerave kombëtare dhe UÇK-së përballë gjykates speciale të imponuar nga të huajt dhe Serbia

Dhe këtë betëjë do e fitojmë thotë shoku e vëllau ynë i çmuar Afrim Ajredini i cili një jetë punon për Shqipëri dhe Bashkim Kombëtar (Janina Press përgatiti E.S)