Këngëtari i shquar Traboin Mehaj me angazhime speciale për Vitin e ri

I biri atdhetarit të madh z.Shaban Mehaj këngëtari eminent Traboin Mehaj ka angazhime shumëta për Vitin e ri me kolegët e tij

Traboini prej vitesh në mërgatë dhe trojet tona është prezent me repertoarin e tij të begatshëm raporton JaninaPress

Përgatiti E.S