Luftëtari i njohur i UÇK-së dhe veprimtari z.Nik Hiseni nderohet me dekoratë /mirënjohje nga Legjenda R.Haradinaj

Oxhaku i madh i kombit vëlla Nik Hiseni luftëtar i dalluar i UÇK -së epror TMK Familje ushtarakesh familje e nderuar kudo në viset arbërore nderohet me mirënjohje dekoratë nga ish Komandanti famëmadh Ramush Haradinaj Kryetar i AAK

Z.Nik Hiseni është shef i gp të asamblistëve të AAK Gjakovë

Përgatiti E.Selca