Isa Boletini figurë e shquar kombëtare

Komandanti dhe udhëheqesi i madh i popullit shqiptar , dora e djathtë e kryeministrit Ismail Qemaili dhe të mëdhenjëve Luigj Gurakuqi e Hasan Prishtina Gjeneral Isa Boletini gardian i Shqipërisë dhe viseve të saja