Selca:Metë Nimonaj ky lis Shqipërie

Sot u bënë 4 vite pa ty baca im baca jonë babai i luftëtareve të lirisë e heronjëve të rënë si kolosi vigani Naim Nimonaj dhe heroit gjallë baces Sylë Nimonaj

Baci Metë ishte halë në sy për armikun jugosllav dhe kurrë nuk u thye dhe nga parët me familje ju bashkangjitë UÇK Adem Jasharit

Ishte burrë me autoritet madh dhe la pas vetes një familje me ndikim me emër dhe vlera

Je i paharruar përjetë burrë zakoni i fjales besës i pushkes e bamirsësisë

Erald Selca