Veprimtari i shquar dhe luftëtari i UÇK-së Afrim Ajredini uron 17 Shkurtin

Urime 17 shkurti Dita e Pavarsisë së Kosovës

Pavarësia nuk do të ishte e mundur, pa sakrificën e popullit shqiptar të parve tanë dhe luftën UÇK-së.
duke përkujtuar deshmoret,duke respektuar Invalidet,veteranet, familjet e deshmorëve,të rënet dhe duke kujtuar së pa një sakrificë të të gjithë brezave nuk do të ishim ketu ku jemi sot.

Urime të gjithë qytetarëve Pavarësia e Kosovës.#15 🇽🇰🇦🇱
Me Veteranin e luftës Shyqeri Shala përkulje para komandantit Adem Jashari në Prekaz dhe në Gllogjan🇦🇱