Harresat tona të turpshme !

Dje u harrua në përvjetorin e lindjes Komandanti i madh Sylejman Vokshi , ndërsa sot kujtojmë me admirim të madh Rilindasin Haxhi Zeka dhe tribunin popullor Shaban Polluzha .
Këto personalitete eminente janë ajka e shqiptarizmes 🇦🇱✊️