N/Kolonel Astrit Huskaj Flamuri ynë Kombëtar është i shenjtë

Kryetari i OVL UÇK -së në SHBA z.Astrit Huskaj ish Epror i UÇK dhe TMK thotë për webin portalin JaninaPress që Flamuri Kombëtar është i shenjët dhe me te kemi luftuar me mijëra vite që nga i madhi Skënderbe e gjerë te lufta e UÇK-së dhe për këtë flamur kanë dhenë jetën mijëra dëshmor e me mijëra janë kalbur mbytur burgje .

Të hetohet kushdo qoftë ai ose ajo që fyen kombin thotë z.Huskaj dhe liria fjales ka kufij edhe në demokracitë përendimore .