57 Vjetori i Lindjes së Bekim Berishes -Abeja opinion nga Erald Selca

57 Vjetori i Lindjes së Bekim Berishes -Abejes Gjeneralit të lavdishëm të UÇK-së arkitektit tonë ushtarak e figurë eminente e luftërave antijugosllavi në Rajon .

Nuk ju ka dhenë vendi meritor në histori personaliteteve si Adem Demaçi , Jashar Salihut , Anton Çettes , Adem Jasharit emblematik Kryekomandant i UÇK-së , Kolë Mirdites , Naim Nimonajt, Mujdin Aliut , Bardhyl Osmanit Bekim Berishes , Bedri Shales , Tahir Sinanit , Ismet Asllanit etj etj

Shtrohet pyetja pse nga politika jonë përçarese e ndyrë e cila i ka ndarë dëshmoret në baza lokale etj po dëshmoret duhet trajtohen njëllojë meritushem pa bërë dallime siç i kemi parë .

Bedri Azemi me pyete dje pse nuk o dhe i madhi Bedri Shala me ta neser në Pejë ku do ngriten bustet eAbejes , Agim Qelajt , Skender Çekut dhe Xhemajl Fetahut për këtë gjë duhet pergjigjen ish strukturat e luftes pushteti lokal në Drenicë e shumë te tjere psh kur une kom shtruar kritike pse nuk ju bo busti i Bekimit në Drenas te shoket e vet po ti shoku im a e din se pa pas krah në Kosovë dhe nga historia nxerrin me mujt !!!!

Në Pejë nesër pushteti lokal po i kryen këto çeshtje e krahu i luftes me 20 vite pushtet absolut në nivel lokal qendror pse nuk i kreu këto detyrime pse e dime ne fare mire sepse dikush do me privatizu luften meritat çdo gjë e kjo gjë nuk na nderon absolutisht

Realiteti dhemb shumë ama ky është !

Erald Selca