Të poshtrit i ndajnë dëshmorët

Vetëm njerëzit, e ulët bëjnë ndasi ndërmjetë dëshmorëve !

E ripërsërisë vetem njerezit e poshtër i ndajnë dëshmorët, dhe luftëtarët e lirisë në të rëndesishem e më pak të rëndesishëm .

Fundërrina e mjerana jeni me mendesi primitive .

Dëshmorët dhe luftëtaret janë pararoja e Shqipërisë

Erald Selca