Perparim Xhafaj dhe Vëllezrit Xhafaj të nderuar kudo në trojet tona

I nderuari Perparim Xhafaj është një njeri shembullor biznismen i nderuar i ndershem korrekt me puntoret dhe human me shtresat në nevojë .

Perparimi është atdhetar i paepur dhe aktivist i madh i Frontit Popullor në Ferizaj , nuk ndalet kurrë së kontribuari për vlerat

Vëllezrit Xhafaj janë shembull jo vetëm në Ferizaj po kudo në trojet tona për vlerat e njerezin e tyre .

Leave a Reply