Djali i respektuar Davidi uron bacin Pashk për ditëlindjen e radhes

Sot baca jonë Pashk ky atdhetar mergimtar familjar me vlera dhe i dashur për të gjithë ka ditëlindjen e radhes , urojmë të kaloj shekujt pranë më të dashurëve të ti dhe ne dashamirëve të paçim sa malet e Shqipërisë së Gjergj Kastriotit atit tonë dhe njerëzimit

Baci Pashk ka krijuar një familje model të së mirës dhe shembull të lumtë vëlla David për kujdesin je i madh në çdo aspekt

Gëzuar baci Pashk