Kryetari i Frontit Popullor Agim Xhigoli vazhdon të presë në takime shumë personalitete nga çdo treve e mërgata

Me hoxhën shokun Sevdaim në frontin popullor në Ferizaj. Hoxhë me plotë dashuri dhe patriotizëm – kombtar dhe i shkolluar aq shumë edhe në fenë islame ku ne si front këtë e respektojm dhe mendojm që është shumë i dalluar nga të tjerët për të mirë Respekt qdo kujtë që respekton frontin popullor të shokut Enver Hoxha