Veprimtari Agim Krasniqi gjithmonë i rreshtuar me Çlirimtaret Hashim Thaçin me trima tjerë

Veprimtari dhe mergimtari i çmuar shoku e vëllau ynë Agim Krasniqi një jetë ja ka kushtuar çeshtjes kombetare me familje dhe LPK UÇK -së e Shqipërisë nënë

Bashkëveprimtar me Sami Lushtakun , Ali Ahmetin , Bedri Islamin , Behgjet Reçicen Te madhin Fehmi Lladrovci etj Agimi mbetet përherë zë i çlirimtarëve dhe gjithmon është afër tyre .

Të paçim sa malet tona arbërore vëlla Agim

Erald Selca