Një foto kujtim mes Anton Antonit e baces Martin (Hysë ) Ademi

Nje foto me Plakun e Gllogjanit,
Respekte për Martin Hyse Ademi , i nderuari Anton Antoni duke nderuar brezin e vjetër që aq shumë i dhanë edukates familjare dhe kombit .

Për portalin JaninaPress -Erald Selca

Leave a Reply