Nëna Gjykë ishte nëna e UÇK-së dhe luftëtareve

Pardje i dhamë lamtumiren e fundit nënës Gjykë bashkeshortja e legjendes Metë Nimanaj nëna e heroit eprorit UÇK-së Naim Nimonaj dhe nëna e djemeve vashave çlirimtare nëna e mbarë ne luftëtareve.

Kur po e shkruaj këtë shkrim sonte nga Tirana jam i emocionuar po aq sa isha në varrimin madheshtor , po na ikin edukatoret tona nënat heroina bukedhenese po ik brezi i luftes i vlerave e ne do na duhet gjithë jetën ti nderojme maksimalisht me mish e shpirt me tërë qënien tonë .

Erald Selca