Veç ditëlindje kanë trimat dëshmor si i madhi Naim Nimonaj

Dëshmori Naim Nimanaj lindi me 6 maj 1979 e ndoqi udhën e Skënderbeut

Naim Nimonaj dhe ky dëshmor epror i UÇK-së lindi me 06 maj vitit 1979-të lindi në daten e lindjes të madhit Skënderbe
Dha jetën në lule të rinisë për liri çlirim dhe Bashkim Kombëtar

Erald Selca