Mërgimtari Halit Beqiri mbrojtës i madh i vlerave kombëtare

Mërgata shqipëtare është shtyllë e kombit familjes dhe shoqërisë sonë .

Veprimtari mërgimtari i nderuar vëlla z.Halit Beqiri është një veprimtar i palodhur i kombit dhe mbrojtjes së identitetit kombëtar .

Haliti është i dhenë në nderim të Skënderbeut babait të kombit Rilindjes Kombëtare , Nënë Terezes UÇK -së dëshmorëve .

Më pëlqen se si lufton përçarjet tona budallakitë tona .

Vetëm të bashkuar jemi faktor duke dashur atdheun Shqipërinë mbi çdo gjë sepse kemi armiq mjaft .

Populli ynë nuk guxon ti harrojë zullumet e bizantit romakut turkut grekut serbosllaveve bullgareve nazifashisteve .

Halit je njeri me vlera të jashtëzakonshme e të gjithë duhet ti përulemi flamurit kombëtar dëshmoreve dhe SHQIPËRISË

Leave a Reply