Rovena Dilo emër i madh i muzikës së mirëfilltë

Rovena Dilo është një nga këngëtaret më të mëdha shqiptare me një zë magjepsë dhe performancë për tu admiruar.

Këngëtare hitesh të pavdekshme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *