Fronti Popullor i shpreh ngushëllime familjes Nalli për vdekjen e veprimtarit Bajram Nalli

Fronti Popullor me hidhërim të thellë mori vesh lajmin pikëllues për vdekjen e baces Bajram Nalli intelektual njeri i librit , përjetues i masakres së Krushes ku humbi dhe familjarët e tij nga mizoria serbomadhe

Ngushëllime familjes dhe mbarë kombit-Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *