Shqiptar nën pushtimin malazez , thuani jo partive sllave!

Shqiptarët nën pushtimin malazez thuani jo partive sllavoboshnjake , thuani jo manipulimeve mos ju besoni armiqëve tonë .

Votoni partitë tona në Tuz Ulqin Podgoric Malesi, kudo dhe ngrejani veshët partive tona për ta ruajt identitetin kombëtar kulturor etj

Regjimi i Milo Gjukanoviçit duhet ta lerë antishqiptarizmin sepse paqe dhe stabilitet nuk mund ketë kurrë .

Shkruan Erald Selca

Leave a Reply