Flirtimi i politikës me nipa Beogradi dhe Titist

Politikan të kampit pacifist të krahut të luftës etj në përgjithësi po flirtojnë me mbetjet e së shkuarës , dhe nipa Beogradi

Këta politikan me pushtet me fuqi ju kanë dhenë këtyre njerëzeve fuqi mediale tendera para pushtet për ta manipuluar opinionin publik për interesa të tyre meskine .

Në Kosovë nga 99 ta vazhdon ky trend ku antivlerat ngriten në qiell , e vlerat injorohen !

Leave a Reply