UÇK-JA JU KA TURPËRUAR MARKO GJURIÇ

NE ISHIM ÇLIRIMTAR , JU KRIMINEL MARKO GJURIĆ

Ne ish luftërarët dhe Drejtuesit e UÇK-së sonë Legjendare ishim çlirimtarë e dalëzotës të atdheut e viseve arberore , kurse ju ardhacaket pushtuesit serbomëdhenjë ishit dhe jeni kryekriminelë gjakatar .

Marko Gjuriç mbylle sqepin se të ngrehim zhag prap si kohë më parë nga Policia jonë pasi kishit shkelur ligjet tona

Ju kemi mundur , ju kemi poshtëruar ju kemi dëbuar njëherë e mirë njëherë e përgjithmonë nga Kosova zemra e Shqipërisë .

Është neveritese se si media jonë , transmeton emeton lajme e raporta të tilla nga një skizofren ndyresirë si Gjuriç .

Ushtria Çlirimtare e Kosovës , e ka krijuar realitetin e ri dhe ka hapur perspektiven për Bashkimin Kombëtar .

Serbia dhe mbetjet e saj , e kanë të humbur luften me ne qoftë në luftë , qoftë në pasluftë ku ne përballemi me procese montuara nga kuzhinat rusoserbe dhe të huajt antishqiptar !

Nese do kishte drejtësi në botë qëmoti Serbia do dënohej si Gjermaniza naziste dikur , Italia Fashiste dhe Japonia !

Drejtësi ka ra në provim , viktimat ulërasin nga varret dhe plagët shpirtërore !

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *