Mundja shqiptare shkëlqen në Athinë

??4 ?1??‍♂️
Në Kampionatin Ballkanik të Mundjes Athinë 2019, në stilin klasik, vendi ynë u rradhit në vendin e tretë falë talentit të mundësve shqiptarë të kalitur nga një Trajner, Baba dhe shok Mjeshtri i Merituat i Sportit Njazi Selmani, i cili që 41 vite njeh veç suksese në tapetin e mundjes, ku ndër ta është krijimi i “Tre Musketerët” e tapetit – Vëllezërit HASA: Ilmiu, Avniu dhe Ermiri.
Nuk është veç nder, por edhe përgjegjësi të jesh mik i kësaj Pasurie Kombëtare që mban emrin Njazi SELMANI!
Faleminderit Profesor!

Armond Zhubi -JaninaPress

Leave a Reply