Traboin Mehaj një atdhetar i madh dhe këngëtar me të ardhme të ndritur

Një emer i nderuar i artit muzikor prej vitesh është edhe artisti këngetari me zë të fuqishem potencial të madh z.Traboin Mehaj i biri i kolosit atdhetarit të madh Shaban Mehaj

Traboini tashmë ka kanalin e vet në yotube dhe ka bashkëpunime mbrëmje me Mimoza Shkodren e shumë emra të spikatur .

I këndon nënës , dashurisë atdheut gyrbetit Traboini dhe e veçanta e tij është nderimi deshmoreve dhe UÇK-së famëmadhe

Suksese Traboin në krijimtarin tënde muzikore , për ty dhe vlerat tuaja artistike e njerezore do flitet shumë sepse ke brum familjar dhe vlera pafund artist i talentuar

E.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *