Selca :Nënë Tereza krenaria e kombit

Këshilltari i Zoran Zaevit Xhezair Shaqiri paska fyer nobelisten dhe humanisten e madhe shqiptare Nënë Tereza .
Nuk me habit soji i kukuvajkave antishqiptare , këto fundërrina meritojnë përbuzje dhe ndëshkim ligjor .

Leave a Reply