Aktorja e mirënjohur znj.Ilirida Ismajli atdhetare e shquar

Znj.Ilirida Ismajli aktorja dhe recitatorja me nam nga Prishtina gëzon autoritet në mjedise artistike , atdhetare .

Tërë jeta e saj është kombëtarizem dhe kulturë është vlerë e shtuar e shoqërisë sonë dhe përherë aktive në avokim të çeshtjes kombëtare .

Je ikonë e artit skenik që kujton dëshmoret mëmë Shqipërinë dhe vlerat me te arrira nga babi i kombit Skenderbeu e deri te UÇK