Gjeneral Safet Syla shembulli i afërsisë me kategoritë e dalura nga lufta e UÇK-së dhe TMK-ja

Ushtria Çlirimtare e Kosoves ndonese e pakët në numër pati burra dhe gra që bënë epokë histori gjithemone duke kujtuar deshmoret po dhe të gjallët meritor .

Gjeneral Safet Syla është shembull qoftë ilegale luftë të UÇK TMK dhe në shtetendertim , duke qenë krahu i vlerave dhe i afërt me ta zëri i tyre i palodhur dhe me ndershmërin më të lartë njerezillekun me te lart .

Stoik ndaj padrejtesive e gjykatave të imponuara , dinjitoz dhe shqiptar i madh i jashtëzakonshem .

Erald Selca

Leave a Reply