Behxhet Reçica turp të injorohet nga Komuna dhe Qeveria fshati Vranidoll

Veprimtari i çeshtjes kombëtare z .Behxhet Reçica në një prononcim për portalin JaninaPress ka thenë se është turp që Prishtina zyrtare Shpend Ahmeti dhe të gjitha qeveritë me harruar fshatin Vranidoll ku nuk ka asnjë investim .

Mungesa e dores shtetit është turp thotë B.Reçica njëherit aktivist i Nismas .

Leave a Reply