FRONTI POPULLOR KUJTON ADEM DEMAÇIN

Fronti Popullor i Enver Hoxhes me seli në Ferizaj kujtoj vepren kolosale të Adem Demaçit lavdimadh.

Kryetari Agim Xhigoli dhe sekretari i Frontit Erald Selca kanë deklaruar për media se Adem Demaçi mbetet një nga figurat më të mëdha të kombit dhe vet njerëzimit .

Në zyrat e Frontit Popullor kemi fotografi të shumëta të baces Adem dhe personaliteteve tjera eminente .

Fronti Popullor është gjithëmonë pranë vlerave kombëtare tamam ashtu siç na ka mësuar shoku udhëheqesi i madh e i lavdishëm ENVER HOXHA

Leave a Reply