ERALD SELCA , TA KEMI SHQIPTARIN MBI ÇDO GJË

SHQIPTAR , ATDHEUN TA KENI TË PARIN

Se Erald Selca e ka çeshtjen Kombëtare mbi të gjitha , po ua tregoj një rast pasluftes kur unë me Komandantet e mirënjohur të ish UÇK-së Ramush Haradinaj , Ish Shefin e UÇK -së Hashim Thaçi Kryeministër i QPK-së bënim protesta masive me rinë studentore të kohes për lirimin e Mr.Ukshin Hotit , njerit nga lideret studentor sekretarin e bac Adem Demaçi ne zyre UÇK-së Albin Kurtit , Nait Hasanit te lavdishem , znj.Flora Brovina e mijera pagjetureve nga kazamatet ç’njerezore Jugosllave .
Nje fjale rasti e kam mbajte une personalisht para mijera vetave , kane fol Ramushi Thaci e besa kemi pas bluza me portrete Albinit Flores Naitit bac Uke etj
Ne cdo takim me te huajt Thaçi Ramushi ka kerkuar lirimin e tyre shih gazetat e Kohes Koha Ditore , Epoka e re , Kosova sot etj
Une personalisht kam pasur artikuj mbeshtetes në mjete informimit dhe si ish zyrtar i burgjeve per shume vite i kam trajtuar me patriotizem dhe profesionalizem larte qofte bashkeluftetaret e mi po edhe Albinin me shok .
Ku po dua me dal se une llogari askujt ne jete time nuk i kam japur as nuk i jap , është se kur o pyetje çeshtja kombëtare une tejkaloj çdo mospajtim inat nderskamce etj etj
O shqiptare mos e urreni njeri tjetrin , se kemi armiq bolle

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *