Gjeneralet Bekim Berisha -Abeja ,Bedri Shala me Bashkëluftëtar ishin tmerri i Serbisë

3 ditë zie , 55 kazerma reparte ulen flamurin kroat në gjysëmshtizë kudo në botë konsulata dhe ambasadat kroate nderuan Gjeneralin e lavdishëm BEKIM BERISHA -ABEJA …e ne ende nuk kemi nderim meritor për Aben lavdimadh, Gjeneralin e madh Bedri Shalen ,Elton Zherken, Permet Vulen , Bashkim Lekun djemë trima si shkëmbinjē
Franjo Tuxhman kishte qarë me lot për birin tonë tmerrin e armiqëve karpatian
Dëshmoret i takojnë kombit dhe duhet trajtohen njësoj dhe me dinjitet , personalitetet kolosale si Gjeneralet Bekim Berisha dhe Bedri Shala ishin zemra e truri i UÇK -së si dy krah shqiponje .
Në këtë 21 vjetor i kujtoj me respektin më të madh këta kolos e tribuna popullor trima mbi trima që u flijuan për liri dhe bashkim kombëtar .
Ju të gjallët me pushtet , ju të politikës mos mendoni vallë se jeni më të mëdhenjë se dëshmoret tanë të lavdishem nuk sillet bota e as historia rreth jush narcizoida kleotokrat .
Dëshmoret e atdheut i takojnë vetëm kombit dhe askujt tjetër dhe duhet trajtuar me nder e respekt njësojë !

Leave a Reply