Kryetari i OVL UÇK’së Hysni Gucati uron Sulltanin për lirimin e tij

Në një postim në facebook Kryetari i veteranve uron Sylejman Selimin për lirimin e tij ndonese me kusht

Sot morëm lajmin e shumë pritur, u lirua nga burgu Komandanti i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Sylejman Selimi i cili u mbajt padrejtësisht në burg, i urojmë shëndet dhe gjitha të mirat, me ty çdo herë Komandant!
H.G

Leave a Reply