Agim Xhigoli Kryetar i Frontit mbështetë fuqishëm punën e policisë dhe Inspektoriatit të Policisë

Ju lumte Ne kohen e shokut Enver Hoxha per korrupcion asht mesuar si bahet ne vendet fqinje Sepse ne Shqiperi nuk ka pasur diqka te tille Por sidoqofte duhet edhe te na te punohet keshtu sikur sot Respekt per policin e ndershme te Kosoves dhe juve inspektoriat te Prishtines -Ajvalise raporton portali JaninaPress.

Leave a Reply