Sot u përkujtua Rifat Shala në 21 Vjetorin e vrasjes nga barbaret serb

Sot në fshatin Baran i ulët Komuna e Pejës u kujtua nderua në 21 vjetorin e vrasjes nga barbaret serb martiri patrioti Rifat Shala .

Kujtojmë lexues të nderuar të portalit JaninaPress se atë natë u plagos për vdekje dhe historiani veprimtari shquar kombëtar z.Smajl Shala i cili ishte dhe në kazamatet jugosllave .

Kjo familje e ngushtë i dha kombit shumë në rezistencen paqesore dhe të madhes UÇK

Erald Selca

Leave a Reply