Migjen Shala zë i vlerave të luftës çlirimtare

Nënkryetari i OVL UÇK Migjen Shala si shumë luftëtar, është kandidat nga PDK për deputet dhe meriton votën popullore .

I dëshmuar në luftë dhe paqe dhe si zë i kategorive të luftes dhe asamblist pra e ka treguar veten dhe si avokat i denjë i luftes karshi shpifeseve qarqeve antikombetare .

Dhe unë si Kryetari nderuar Hysni Gucati apeloj që shtresa atdhetare luftëtaret le ti votojnë luftëtaret se vetem ata ua dinë hallet dhe kuptojnë jetën dhe sfidat e saja

Migjeni ka potencial dhe vlera të jetë shërbëtor i popullit .

Leave a Reply