Vlerat Kombëtare duhet të mbrohen me ligj

A DO MBROHEN ,NDONJËHERË VLERAT KOMBËTARE ME LIGJ!?

Kam shkruar me qindra herë për këtë fenomen pasi në mesin tonë kemi shumë antishqiptar shqipëfoles sa më parë duhet të miratohet ligji për mbrojtjen e vlerave kombëtare nga jashtëqitjet e kombit .

Sulmohen prej vitesh personalitetet tona dhe nuk kemi reagim shtetëror .
Mandej shtrohet pyetja pse jemi në krizë identiteti sepse ne ishim me mijera vite të pushtuar dhe duhet thenë troç shumica e shqiptareve nuk janë patriot mungon edukata familjare kombetare dhe në shkolla sepse te ne nuk çmohet sakrifica !

Duhet vepruar urgjentisht ose po fillojmë me vetëgjyqesi .

Ky fenomen nuk haset në asnjë popull pos të ne që jemi gjithëçka e me së paku -shqiptar fatekeqesisht.

Erald Selca

Leave a Reply