Fronti Popullor kujton Remzi Hoxhën e lavdishëm

REMZI HOXHA – atdhetar, financues i veprimtarisë kombëtare, afarist i suksesshëm, i cili shkriu tërë pasurinë për financimin e bërthamës që më vonë do të njihej UÇK.
Atë e ndiqte UDBA në Shkup, e UDBA në Prishtinë, dhe shkoi në Tiranë gjoja se do ishte më i sigurtë, por aty gjeti UDB-ën të ulur këmbëkryq, derisa e kapën, e mbyllën në një burg të fshehtë, e malltretuan derisa iu vdiq në duar nga e rrahura prej shqipfolësve!
Ai është i zhdukur, pa varr, por përjetësisht pasqyrë e asaj që çdo shqiptar duhet të jetë.

HERO, LAVDI!

Leave a Reply