Gjeneral Lahi Brahimaj kujton Zahirin me bashkëluftëtarë

Lufta për liri ka rrënjët shumë të thella, UÇK-ja kishte filluar shumë para vitit 1998 dhe këtë e dëshmojnë heronjtë tonë Zahir Pajaziti, Hakif Zejnullahu dhe Edmond Hoxha që sot kanë përvjetorin e përjetësimit.
Serbia nuk i trembi e ndali as me vdekje, filozofia e tyre për jetën nuk ishte vetëm me ekzistencën e tyre fizike në tokë, përkundrazi kjo ekzistencë në robëri ishte vdekje për ta, andaj ata deshën të jetonin dhe ashtu bënë duke kaluar në përjetësi e filluar rrugëtimin e madh të lirisë.
Zahir Pajaziti, Hakif Zejnullahu dhe Edmond Hoxha ishin dhe mbesin figura emblematike të UÇK-së, janë vet liria.
Lavdi këtyre trimave dhe gjithë dëshmorëve të kombit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *