Pedagogu Anton Antoni fletë për rëndesin e 7 Marsit

🇦🇱 Gëzuar 7 Marsin! 🇦🇱
Në këtë ditë të shenuar, urojmë gjithë edukatorët, mësuesit dhe pedagogët, duke kujtuar me respekt të thellë, mësimëdhënësit tanë dhe figurat e shquara të arsimit kombëtar shqipëtar, të cilët na lanë një trashigimi të lasht,
dhe Amanetin për gjuhën shqipe dhe vlerat kombëtare.
Ju urojmë gezuar festën, të gjithë atyre që punuan dhe punojnë në mësimëdhenie dhe ne
edukimin e brezit te ri !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *