Skënder Shabani kujton babain e tij Vesel Shabanin -Tribun Popullor

Prindi im Vesel(Sefer)Shabani-Veteran i Arsimit. Urojë 7 Marsin Ditën e Mësusit nusës time Vjollcës dhe gjithë Mësuësve Shqipëtar.
Prindi im na mungon shumë pasi që bëhen 8 vite nga vdekja.
Tërë jetën ja kushtoi arsimimit dhe edukimit të brezave në kohët më të vështira, nga viti 1955 deri në kohën e luftës së UÇK-së!
Presidenti i Republikës z. Hashim Thaçi, dekoroi më 24 korrik 2017, më Medaljen Presidenciale të Meritave.
Për Kontributin e Dhênë në Fushën e Arsimit.
Po ashtu u ndanë mirënjohje dhe falenderime në periudhat e ndryshme në komunat:
Skenderaj, Mitrovicë, Vushtrri dhe Prishtinë.

Nëse do tê mbjellësh një vit, mbille miser e grurë.
Nëse kërkon që të mbjellësh përgjithmonë, mbillë arsim e kulturë.

SAMI FRASHËRI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *